Főoldal
Cégünkről
Előszoba bútorok
Étkezők
Nappali
Hálószoba bútorok
Fürdőszoba bútorok
Konyhabútorok
Garderobe
Lépcsők
Nyílászárók
Egészségügy
Vendéglátás
Dísztárgyak
Vitrinek
Makett talapzatok
Vegyes
Kapcsolat
 

Cégünk 1991-ben alakult.

Az állami nagyberuházásokon (Operaház, Hilton, Jégbüfé, stb.) nyert szakmai tapasztalatokat, a nyolcvanas évek közepétől megjelenő magán- és vállalkozói (üzlet, iroda, orvosi rendelő stb.) megrendeléseknél kamatoztattuk.

 

1997-től fokozatosan nagyarányú beruházást hajtottunk végre korszerű munkahelyet teremtve, magas színvonalú munkákra alkalmas gépparkkal. Vállalkozásunk célja a megrendelők igényének magas esztétikai és műszaki színvonalon történő kielégítése.

A hagyományos mellett a legkorszerűbb alapanyagokat is ismerjük, és munkáink során igény szerint alkalmazzuk, mint például a bank és vendéglátó iparban, valamint az egészségügyi szolgáltatóknál rohamosan terjedő akryl-alapú burkoló, és fedlapokat (Corian, Kerrock, Wilsonart, Avonyt, stb.), vagy az íves felületek kialakításához szükséges anyagok és technológiák.

Bútoraink magas műszaki tartalmát a legkiválóbb vasalatgyártók termékei biztosítják. (növelik) A kiegészítő (üveg, ólomüveg, nemesacél, világítástechnika) alkatrészek gyártását, valamint a felületkezelést erre szakosodott vállalkozók, végzik. A különleges alapanyagok (kétszerkéselt és egzóta furnérok,) beszerzését a kereskedőkkel fennálló tartós kapcsolatunk segíti elő. Munkáink minőségét magasan képzett szakemberek garantálják.

Az elmúlt évek alatt belsőépítészek közreműködésével számos lakásberendezést készítettünk, amely a megrendelők mellett a szaksajtó elismerését is kivívta.